2017. január 14.

2017 januári KBK találkozó

Sziasztok!

Az év első találkozóján szinte teljes létszámmal jelen volt kis csapatunk, ami nagy boldogság volt mindannyiunk számára. Remélem, ilyen sokan leszünk a február 18-i találkozón is ;)
Ha jól érzi magát az ember, szinte repül az idő...párat pislogtunk, és már véget is ért a kellemes délután. De olyan jó volt töltődni egymás társaságában, kicsit sütizni és beszélgetni :)
2017 januári csoportképünk
Rengeteg kész ill. folyamatban lévő munkát hoztunk egymásnak megmutatni. Az inspiráció nem maradt el: a 2017-es közös hímzést már hatan elkezdtük, de további 3-4 tagunk is jelezte, hogy szívesen elkezdené, csak még anyag, fonal, időhiány van nála :)

A délutánról készült fotókat itt éritek el.

Puszi,

4 megjegyzés:

  1. Óóóóh, szebbnél szebb munkák...tudtam, miért várom annyira a képeket! A SAL-otok szuper lesz! A kis amigurumik is nagyon tetszenek, ügyes, aki csinálja! A Halloween-es kerek minta meg a boszis is azon a sárga anyagon nagyon jó! Meg a házikós... Örülök, hogy egészen fiatalka újakat is látok köztetek! A könyvtár is egy kellemes kis hely lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen Jucus az egész csaat nevében :)

      Törlés
  2. Vissza kellett jöjjek, elült a bogár a fülemben...nem tudom ki csinálja azokat a nőciket, de nagyon tetszik! Ezen az anyagon...ezt is Te festetted? Annyira harmónikus az egész...jól mutatna a nappalinkban...csak nehogy hozzáfogjak! :o) Mondjuk havi bontásban...ááááhh, nem elég tényleg a napi 24 óra! :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nőcis már régi munka :) 4-5 éve rr-ben csináltuk. Nagyné Szabó Judit kollegína hozta ez az Ő kédz munkáját, hogy referencia fotó készülhessen 😉
      Haladós és gyors minták, szívből ajánlom.

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails