2011. szeptember 6.

Babatörölköző, Rose Quaker és blogjáték nyereményem

A mai bejegyzésem elég vegyes lesz, mert sok mindenről szeretnék írni Nektek:)

Kezdem egy s.o.s. elkészített babatörölközővel, amit a kolléganőm kért:)
Olyan feszített tempóban dolgoztam rajta, hogy a szegő felvarrásának utolsó 20 centijén felmondta a varrógépem a szolgálatot...még szerencse, hogy gyorsan elsősegélyben tudta részesíteni a szerelő, így be tudtam fejezni:)))


De aztán elvitte magával a masinát, mert sajnos jópár alkatrész elkopott belül:( Nem is csoda, hiszen nem mai csirke...De nem vagyok büszke magamra, mert nem voltam jó gazdája a Neumann-nak...amióta 5 évvel ezelőtt hozzájutottam, nem volt átnézve, karbantartva... és sajnos előtte se' sűrűn látta szerelő. Na, de majd most!

Második napirendi pontként megmutatom, hol tartok a Rose Quakeremmel. 25ct Hint of Pink Zweigart Lugana anyagra készül eredeti DMC árnyalatokkal, 1*1 lyukon, 1 szállal. Nagyon hamar összebarátkozott a készülő kendőm az Emőtől kapott ajándékcsomag kis tűpárnájával:)

Mert ugyebár, én lettem a szerencsés nyertes az Emő oldalán meghirdetett Vintage blogjátékon. Íme, néhány kép a fantasztikus aprólékossággal elkészített hímzős kellékekről:
Vintage szett Emőtől

Igényesen megmunkált doboz, saját festésű fonalacska, tűpárna...

...csipketartó bobina, ollóőr és nőcis táska: ez már mind az enyém!!!!
Nagyon szépen köszönöm itt is!

9 megjegyzés:

  1. A varrógéppel tessék törődni,mert megbosszulja önmagát,magyarán mehetsz a büntibe;-)A törölköző csudaaranyos,jó dolga lesz annak a babának;-)
    A rose quaker-hez annyi a hozzáfűzni valóm,hogy szépen alakul,kitatás az 1x1-hez;-)
    A 3 részhez meg:Enjoy;-)

    VálaszTörlés
  2. Azt a mázlistája :-D
    Az a macika pedig valami tüneményes!!!

    VálaszTörlés
  3. ... mert megérdemli :) Sosem irigykedem rád, pedig most aztán lenne miért :) A macikád is nagyon tetszik! A varrógépemmel meg én is hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy nálunk szerelő is, mint a fehér holló. Nagyítóval kell keresni. Pedig 10 éve nem volt használva az enyém sem, hevert hol itt, hol ott, tele van porral, be kéne rajta egy csomó mindent állítani... Majd egyszer :)

    VálaszTörlés
  4. Hogy Te milyen gyors vagy:))a babatörölköző tüneményes,a Rose Quakerről nem is szólva.Nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  5. Ez a macika is nagyon tetszik! A rózsáid is gyönyörűek.
    Villámgyors vagy.

    VálaszTörlés
  6. Igaza van a többieknek az ajándékkal kapcsolatban: "mert megérdemled" :-)! Nagyon jó lett a törölköző, főként hogy te varrtad külön dicséretet érdemelsz!

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép a babatörölköző.
    Honnan szedtél rá időt? Nem értem...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails