2016. november 22.

Boszorkány találkozó

Sziasztok!

Múlt szombaton "boszorkánykodni" voltam Cegédbercelen. Halloween, boszorkányság, tökök, seprűnyelek és egyéb jelképekre épült a tematikus találkozó. Így sajnos lemaradtam a szombathelyi taliról, de majd december 17-én pótolom a hiányosságot :)

A boszi-tali részvétel feltétele volt az is, hogy egy meglepetés ajándékot készítsünk, melyet titkos sorsoláson kap meg új gazdája. 
Egy kis fiókos, szekrénykét készítettem, melyet zöldre pácoltam majd lakkoztam is. A fedeleket és a fiókaljakat vatelinnel alábélelt textilekkel fedtem, a széleket díszzsinórral zártam le. Néhány saját festésű tökös gomb is belekerült a felső fiókba :)
A szekrényke tetejére egy Artechy Design minta került (Halloween bookmark), alatta Merry Yellow xJudesign farkasfog bújik meg.  Hogy ne menjen üresen a szekrény, készítettem egy "zsákbamacska" alakú ollóőrt és egy monochrom boszival hímzett tűpárnát is. Mindhárom hímzés saját festésű csillogós 32ct Zweigart Belfast lenre készült.
Boszitalis ajándékom - 2016.11.19.

De én sem jöttem el üres kézzel :) Ezeket az ajándékokat kaptam a házigazdától, és az én ajándékozómtól:

A délelőtt folyamán egy tűpárnát hímeztünk Maja workshopjának keretein belül. Sajnos az enyém még nem készült el, de majd mutatom készen.

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok:)

Puszi,

2 megjegyzés:

  1. Kívülről és belülről is nagyon tetszik a dobozkád!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépet alkottál. Csúcs ez a doboz. Még a végén egyszer kedvet kapok egy elkészítéséhez én is!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails