2011. november 30.

Karácsonyi lógókák és szalvétagyűrűk

Néhány apróság is készült az elmúlt hetekben egy-egy blogajándék elkészítés között:) Pontosan 6db karácsonyfadísz és 3db szalvétagyűrű:
Közeledik a karácsony:)
A technika: formára vágott dekorgumira 2oldalas ragasztóval rádolgozzuk a kihímzett hímzővásznat, egy ugyanilyen darabkára a hátoldalnak szánt textil vásznat tesszük rá.  Szatén szalagot csúsztatunk közéjük, és általános ragasztóval összeragasztjuk a kettőt (pont, mint a pilóta kekszet :))). Az oldalát díszíthetjük szatén szalaggal, csipkével vagy bármilyen zsinórral. Színes gombostűvel megerősíthetjük a "fellógatós" részt.

A nagyobbik Keresztfiam óvodájába küldöm ezeket a kézzel készített dolgok vásárára. A befolyt összegből az ovit csinosítgatják majd:)
Saját tervezésű minták, bár nem kellett valami nagy tudás a tervezéshez mert elég egyszerűek:))) Az elsődleges célom az volt, hogy gyorsan, egyszerűen, haladósan készítsek karácsonyfára való díszeket. Ne zavarjon senkit, hogy a kész darabok nem egyszínűek, ugyanis azokat színátmenetes hímzőkkel készítettem. Itt le is tudjátok menteni a mintát:Puszi,

8 megjegyzés:

 1. Tök jó ötlet! Köszi szépen! és a mintát is! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon nagyon jók.köszönjük a mintákat.

  VálaszTörlés
 3. Szépek lett, köszi a mintát és a leírást is :-)

  VálaszTörlés
 4. Egyszerű, de mégis nagyszerű! Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 5. Én is köszönöm a mintát! :) Nagyon ügyes és ötletes. :)Puszi!

  VálaszTörlés
 6. Ezek nagyon aranyosak lettek, Jucus!

  VálaszTörlés
 7. Sokkal szebbek mint a pilótakeksz:).

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails