2017. január 5.

Karácsonyi dekoráció, újdonságok

Sziasztok!

A novemberben megrendezett boszi-találkozó alkalmával minden résztvevő kapott Majától a workshop keretén belül egy kis karácsonyi kitet is. Minta, fonal, 40ct márványos kávés hímzővászon volt benne, azonnal hímzésre csábított. 
Már a decemberi kbk talira elkészült a hímzés része, csak aztán szegényke parkolópályára került. Sokat gondolkodtam, milyen is legyen a kis rénszarvas sorsa, míg végül elkészítettem életem első hornbookját. 
A fa alapot festettem és lakkoztam, a tömőanyaggal alábélelt, kartonra feszített minta széléhez pedig xJudesign Rusty Bordeaux farkasfogat használtam.

Sok alapanyag került és kerül még fel az Etsy boltba, várlak benneteket szeretettel:) Kis ízelítő:




Legyen nagyon szép napotok!
Puszi,

4 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki lett a hornbook / a faalapot hol vetted? /, a vásznak gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Éva! Néhány bejegyzéssel korábban mutattam nyersen is őket. Saját tervezés alapján vágták le, a logo a hátuljába égetve;) Ha szeretnéd, festek Neked bármilyet.

      Törlés
  2. Ezek a vásznak kellenek a Mirabilia
    hímzésekhez. Nézz utána és készíts olyan alapokat. Hírdesd meg úgy, nagy keletje lesz.Minden mintához készíts.
    Mikor az ilyen hímzésemet készítettem olyan vászonra volt szükségem ami a sárgából a barackon át a világos lilába érkezik. Én szivaccsal tunkoltam. Rendkívüli igényű vásznak. Szerintem ez tuti biznisz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen igazad van, Bea! Készítettem már több Mirabilia jellegű mintához egyedi alapot. Azt hiszem, erre kell ráfeküdnöm ;) Puszillak

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails