2016. június 28.

Hímzős mappa - Danybrod - Medallion aux oiseaux

Sziasztok!

A legutóbbi találkozós képeken már láthattok készen a Danybrod - Medallion aux oiseaux hímzést, ám végleges formáját csak most kapta meg. Egy visszafogott, natur-rózsaszín színkombinációval készült hímzős mappa borítóját díszítik a madárkák immár :) 
Danybrod - Medallion aux oiseaux
A mai postával kapja kézhez a barátnőm, akinek remélem, tetszik majd élőben is. Mert hát ugye nem bírtam ki, hogy meg ne mutassam neki, mit szorgoskodtam a hétvégén :) :) :) Már csak amiatt is büszke voltam magamra, hogy a vastag vatelinnel bélelt mappát teljes egészében kézi öltésekkel, letűzésekkel készítettem.
A mappába bobina tartó karika vagy fonalak felakasztására alkalmas kis műanyag karikákat helyeztem el, valamint egy kis vatelinnel bélelt tűpárnát. Az aktuális hímzéshez használt alapanyagok számára egy hatalmas bugyor áll rendelkezésre, melyet megtöltöttem saját festésű fonalakkal, farkasfogakkal.
Az elmúlt héten Emő is meglepett egy csodaszép csomaggal, ami a gyönyörű, gyümölcs színű hímzővásznakon és szuper fonalakon kívül egy zacskónyi saját termelésű tárkonyt is tartalmazott :)

Szép napot Mindenkinek!
Puszi,

8 megjegyzés:

  1. Megint nagyon szép dolgokat készítettél amióta nem jártam nálad. Nagyon ügyes vagy. Szép minden.

    VálaszTörlés
  2. Jucus, csodállak, mert megint sikerült remekművet csinálnod! :)

    VálaszTörlés
  3. Hűha, le a kalappal előtted, nagyon szép lett a mappa, az értékét meg külön növeli, hogy ez akkor teljes egészében hand made lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen Andi :) Igen, ez most 100% handmade ;) Puszi

      Törlés
  4. Biztosan örült a barátnőd az ajándéknak, ami nem csoda, mindannyian örülnénk egy ilyen szép mappának.
    Te is szép ajándékokat kaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon boldog volt. A mappa ráadásul szép nagy, egy A/4-es lap is bőven elfér benne:) Remélem, Emő is hamarosan belakja :)
      Igen, csodaszép alapanyagokat festett nekem Emő❤
      Kellemes hétvégét, Éva!

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails