2015. március 2.

Country Cottage Needleworks - Santa's Village series - 06. Reindeer Stables

Sziasztok!

Még tavaly év elején kezdtem el hímezni a Country Cottage Needleworks - Santa's Village sorozatot, de a sok egyéb befejezendő között sajnos ez mindig hátrébb csúszott, és csak az első 5 készült el. 
Most szépen, lassan, kihímeztem a 6. részt is :)
Country Cottage Needleworks - Santa's Village series - 06. Reindeer Stables

Country Cottage Needleworks - Santa's Village series - 06. Reindeer Stables
Persze, hogy idén is hímzek újonnan kiszemelt mintákat, de feltett szándékom, hogy mind a 12 darab december végéig elkészüljön.

Puszi,

14 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves kis darab lett, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Jucus :) Karácsonyfadísznek kicsit nagyok, de a gombok miatt erre az anyagra kellett hímeznem (32ct). Talán kis képecskék?! Majd ha mind a 12 elkészül, több ihletem lesz :)

      Törlés
  2. Olyan szép élénk színek és kedves ez a kép! Tudod, hogy nem vagyok " zöldes" de a háztető színe olyan klassz! Az milyen fonal?

    VálaszTörlés
  3. De jó nézni! Rég láttam, nagyon szeretem ezeket a képeket.
    Erről eszembe jutott milyen izgalmas lesz az idei karácsonyotok! Ámulatba esnek a fiúk a szép nagy fa látványán. Sok sok izzót rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is jól esett hímezgetni ezt a mintát. Bár már várom a télies idő végét :)
      Valóban az idei lesz az eddigi legcsodásabb karácsonyunk, mert a két kisfiunk már élvezni is fogja a látványt <3

      Törlés
  4. Szuper lett!
    Nekem is az egyik kedvencem ez a sorozat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Klau :) Nagyon szerettem hímezni, mert a sorozat többi tagjához hasonlóan nagyon vidám minta. Bár 2014-es terv volt, remélem 2015-ben a végére érek a kollekciónak. A lelkesedéssel nincs is baj, csak hát az idő ;) Puszi

      Törlés
  5. Tündéri vidám mesevilágot teremtesz ezzel a sorozattal is. :) Élénk, magával ragadó színek, kedves figurák - biztos sok örömet szerez még a szemlélésük. Biztos hogy a lehető legjobban haladsz majd a varrásukkal, ahogy a két cukorfalat fiacskádtól csak lehet. :)
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Brigi :) De a legfőbb dicséret a tervezőnőt illeti, aki ellátja a hímezni vágyókat ezekkel az aranyos mintákkal:) A fiúk szerencsére nagyon toleránsak, és jól bírják, ha anyukájuk hímezget néha ;) Puszillak, Jucus

      Törlés
  6. Szia!Ez a sorozat valami mesés!Honnan lehet megszerezni a mintákat?Nagyon ügyes vagy,hogy még a két gyönyörűség mellett is van időd böködni!:)Puszi! Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Beáta! Köszönöm szépen:) A minta amerikai:) A fiúk egyenlőre jó gyerekek, na de majd ha elkezdenek kúszni-mászni!:D :D :D Puszi

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails