2012. június 12.

Egy gyönyörű kislánynak

Sziasztok!

Mostanában elég sok az egyéb teendő, hímzésre és netezésre jut a legkevesebb időm. De igyekszem a kézimunkára el-elcsípni néhány percet, mert így érzem jól magam. Most éppen (véletlenül) egy előkét készítettem:))))))))))))))))))
Tatty Teddy a babahintőporral bohóckodik:)

A kis fürdőlepedője színét rózsaszínre változtattam

Szóval nem, nem vesztem el! Csak egy kicsikét szőröztem. Éppen csak 3 órán keresztül:) És persze előtte azért a hímzést is el kellett készíteni:)

Egy gyönyörű kislánynak:)

Puszi,

11 megjegyzés:

 1. Beautiful stitching, so cute!

  VálaszTörlés
 2. Tündéri és nagyon szép a végeredmény is!
  én örülnék, ha másról is írnál, nem csak a kézimunkáról.

  VálaszTörlés
 3. Jucus, ez megint nagyon aranyos lett! :) Ezek a minták igencsak aprólékosak. A precíz és türelmes munkád előtt le a kalappal! A testvéredhez érkezett ez a baba Zita? :)
  Brigi

  VálaszTörlés
 4. Beáta:) Nagyon aranyos vagy, és jól esik, hogy kíváncsi vagy másra is. Eddig nem nagyon akartam a nyilvánosság elé tárni egyebeket, de majd igyekszem. És tudom, hogy mostanában nagyon-nagyon rövid bejegyzéseket teszek, de sajnos ennyi idő jut netezésre.

  Brigi:) Köszi a dicséretet! Ez a Zita nem az a Zita:) A Húgom picije "már" másfél hónapos "nagylány". De láttam ezt a picit is képen, és csuda aranyos:) Szombat éjjel, éjfél előtt egy perccel született. Puszi

  VálaszTörlés
 5. Szép kislánynak szép ajándékok,a maci nagyon helyes és jó,hogy rózsaszín a kollekció!;-)

  VálaszTörlés
 6. Köszi szépen, Emő:) Tényleg nagyon "babás" lett ez a macika most:)

  VálaszTörlés
 7. Köszi, Andulka:) Azt hiszem, most egy időre visszatérek a Rose Quakeremhez. Pihentető lesz, mert nem kell szőrözni :)))

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails