2010. szeptember 12.

Újabb tali volt tegnap - de már nem "mini" :-)

Sziasztok!

A tegnap délután ismét a keresztszemes-fonalas-gyöngyös kézimunka jegyében telt:-) Összejöttünk páran a meghirdetett időpontban a szokott helyen Katánál:-) Tobzódtunk a szebbnél szebb alkotásokban, szóval a teljesség igénye nélkül következzen néhány fényképes bizonyíték:-)))

Kriszti éppen a tali előtt hozta el a galériából a frissen bekeretezett munkáját. Annyira szép, ugye nektek is tetszik?
Kriszti gyógynövényes munkája keretezve
Összehasonlítottuk a Dimensions képeinket:-) Olyan, mintha az ő csónakháza az én kunyhóm kistestvére lenne:-)))

Nagy öröm volt, hogy Klaudia ismét tudott jönni, Krisztivel közösen mentünk ki érte az állomásra. Sajnos a folyamatban lévő munkájának fotózásáról valahogy lemaradtam, de mutatom a "jövendőbeli" képet:

Még egy vadonatúj résztvevőnk volt Soleil személyében:-)) Annyi gyönyörűséget hozott megmutatni, hogy csak ámultunk és bámultunk. Igaz, rengeteg a folyamatban lévő munkája is, mert ugyebár ő "mindig újat kezd":-))) A keresztszemes munkák mellet gyönyörű kendőket is hozott Nekünk, valamint szívem csücskét, az ő Mary Wigham kendőjét:-)))


És ami vitte a prímet: egy HAED kép!!!
Soleil órási HAED képe
Éppúgy tátva maradt a szánk Móka szép munkáítól is, aki szintén első alkalommal látogatott el hozzánk:-) A képeken a vizes foltokat jómagam idéztem elő...az ásványvizes palack nyitásakor - a F1-es futamok utáni pezsgőnyitást is megszégyenítő mozdulattal -  frissítő fürdőben részesítettem a csapatot :D
Móka Nimue csodája

A jókedvünket csak tetézte, hogy Kriszti és Móka hatalmas adag sütivel rukkolt elő:-) Isteni volt mindkettő! Köszönjük:-)

Ami egy fantasztikus kendőn munkálkodik:

Kata teszteli, mennyire is rugalmas ez a szép türkizes-zöldes fonalacska:-)
A szurkolótábor: egy Ami által készített édes bárányka:-)))

Ami báránykája
Vera  barátnőm most nem tudott jönni, de készített nekem is egy répát a héten:-) Íme, A RÉPA:


Ezúttal Ami barátnője=az én kolléganőm, Enikő is részt vett a keresztszemes munkálatokban, de sajnos nem készítettem képet... Azt ígérte, jön legközelebb is:-)

Azért volt egy valaki, aki nagyon hiányzott nekünk... Innen is puszilunk Éva, jelentkezz hamar!!!

2 hét múlva újra találkozunk, de akinek van kedve, akár minden szombaton bekukkanthat Katához:-)

9 megjegyzés:

  1. Mondtam már, hogy irigykedem? :-P És atyaég, ezek a képek... A Nimue minta nagyon tetszik, a Head pedig egyszerűen hihetetlen! A mai fejemmel el nem tudnám képzelni, hogy belevágjak (vagy ha igen, nyugdíjig tuti kitartana :-D ). Jaj, és az a kendő valami mesés!

    VálaszTörlés
  2. De ugyesek vagytok! Szepsegvarazslatsokkot kaptam! :) Es persze sovargok! :D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek egytől egyig! A spanyol táncosnőt én is meg akarom csinálni, csak várom, hogy túl legyek végre az RR-eken. És az a Nimue-kép is mesés. Elég sok Nimue mintám van, és pont ez nincs meg, pedig nagyon tetszik!
    Egyébként köszönöm, hogy játszottál velem, legközelebb talán neked kedvez a szerencse. :-)

    VálaszTörlés
  4. Irigykedve néztem a képeket, mennyi szépség egy helyen! Jó olvasni, hogy egyre többen vagytok, csak az a kár, hogy olyan nagyon messze tőlem.

    VálaszTörlés
  5. Jucus,jo kis beszamolot irtal, majd holnap en is felteszem a kepeket.:)) Elkezdtem kotni a tegnapi ihlet utan, amit Solaieltol kaptam.Kisse jobban halad, mint a HAED,es kep:DDDDD

    VálaszTörlés
  6. Jucus, nekem is tetszik a beszámolód:-) Nagyon-nagyon jól éreztem magam veletek, remélem, lesz folytatás! Még alakítom a képeket, s majd én is írok a taliról. Valahova majd felteszem az összes képet, hogy meg tudjátok nézni.
    Kriszti, mit kötsz? Kiváncsi vagyok nagyon, majd mutasd!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép képeket hoztál, oly szívesen megnéztem volna élőben is ezeket a mesteri hímzéseket! Nem is tudnám eldönteni melyik a kedvencem.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mindenki!
    Hát, tényleg nagyon szuper volt! Sokáig válogattam a képeket, mert tudtam volna még feltenni többet is, annyi szépséges munkát hoztak a Lányok. Solieilnél pl 3 kendő is volt!!!
    Felteszem a többit valahová, és megosztom a linket?:-)

    VálaszTörlés
  9. Mennyi ötlet meríthető egy ilyen taliból!
    Mindenki munkája csodálatos! Gratulálok!
    Zsuzsi

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails