2010. április 25.

Mini találkozó Krisztivel

A tegnapi napon megvalósult egy régóta tervezett találka Krisztivel:-) Olyan boldog voltam, hogy végre szemtől-szemben találkozhattam egy mindeddig csak virtuális keresztszemes Barátnővel, hogy madarat lehetett volna fogatni velem!!! Aranyos volt, mert még friss túrós sütit is hozott:-)
Elsősorban a folyamatban lévő munkáinkat, és egy-két félbe maradt hímzésünket mutogattuk meg egymásnak, és persze a még jó ideig keret nélkül árválkodó Sweetheart Cottage is előkerült rejtekhelyéről:-) Kriszti folyamatban lévő alkotásaiból kaptok itt ízelítőt: A raktárkészletemet is górcső alá vettük:-) Szenvedélyes gyűjtögető lévén nagyon sok alapanyagom van, amiket már a saját bevallásom alapján sem tudnék a következő 30 év alatt sem elhasználni. Mert hát ugye az ember vesz egy fél méter anyagot egy kisebb munkához, és a megmaradt anyag visszakerül a szekrénybe:-) Sajnos a magyarországi "szövet-piac" nem bővelkedik valami nagy választékban, így mindig elcsábulok, ha jó áron külföldi beszerzési lehetőség mutatkozik. Fonalam is van pár darab, hiszen az mindig kell:-) Az már más tészta, hogy nem kellene ilyen sok és ennyiféle:-)))

Nagyon jó hangulatban telt a mini-találkánk. Rácsodálkoztam, hogy Kriszti mennyi RR és SAL projektben részt vett már! Ez itt például már csak keretezésre vár!És a csodálatos Mirabilia virágtündért is megvizsgálhattam!Persze összehasonlítottuk a Beatrix Potter samplereket is:Ami kimaradt:meg szerettem volna kérni Krisztit, hogy mutassa meg "élőben", hogyan kell szép francia csomót készíteni. de ami késik, nem múlik! Legközelebb sort kerítünk rá:-))

Hogy nehogy hiányérzet maradjon, azért mutatok egy képet az idestova 13 éve nevelgetett fikuszunkról:-) Még 1997-ben kaptam, az elő május kosaram egyik növénykéje volt mindössze 3 levéllel:-)) Miből lesz a cserebogár?! Jelenlegi állapotában így néz ki, lassan kinövi a lakásunkat:Puszi Mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. ÚÚ, tényleg a farncia csomó...na, majd legközelebb!:-)
    A fikuszotok hihetetlen...:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Jucus! Nagyon jó lehetett a traccsparti :) Fikusz elképesztő, lassan kinövi a lakást :)
    Elindítottam végre én is a blogomat: varrogatok.blog.hu Ma igyekszem képet feltenni a menyasszonyosról is! Sok puszi!
    Évi vagyok, csak a férjem google-os fiókjával tudtam írni.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails