2009. november 29.

Vásárra fel!

Jelentem, elkészültem 6db vásárfiával. Kicsit sajnálom, hogy nem tudtam több mindent készíteni, de azt hiszem, senkinek nem újdonság a szó: időhiány. Meg hát ugye, annyi mindent szeretnék egyszerre elkészíteni... A Kinkade kép készítése egy kicsit háttérbe szorult most, de azt hiszem, ez a kép bizonyítja, hogy nem henyéltem:-)



3 képeslap, 2 előke és egy terítő az eredmény. Közeli képek a munkáim között lementve elérhetőek. Hamarosan becsomagolom a kupackát, és holnap postázom Zsuzsónak, hogy a hétvégi vásáron részt tudjanak venni. Bízom benne, hogy a vásárlóközönség értékelni fogja a kis munkáimat:-)))

Gyártottam ám névjegykártyát is:-))) Hogy tetszik?


Most pedig elkészítem itthonra az Adventi koszorút, hiszen meg kell gyújtani ma az első gyertyát!!!

Folyt. köv.

Tarararattata!!! Elkészültem a koszorúval!!!


5 megjegyzés:

  1. Minden szép, mutatós, az adventi koszorútól kezdve a hímzésekig!:-)) A Kinkade képed csodálatos lesz, igazi kihívás!!Nagyon tetszenek a színei, az anyag a készlethez volt?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm:-) Igen, egy komplett készletet vettem, tele Anchor osztott hímzővel, és ezzel a csodaszép, hófehér Aida szövettel. Eléggé "apró" lyukú, már legalábbis a szokásos 14ct Aidához képest (55lyuk/10cm). Itt 72öltést kell tenni 10centi anyagon, ha jól emlékszem ez a 18ct. De nagyon élvezem a hímzés minden egyes percét:-)))

    VálaszTörlés
  3. Nem is tudok mit mondani, annyira szép minden!
    Te egy univerzális csajszi vagy!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, hogy benéztél:-) Nagyon igyekszem szép, hasznos és igényes dolgokat készíteni:-)

    VálaszTörlés
  5. Омоложение организма за 24 часа: [url=http://www.spavoda.ru/articles/preparaty-dlja-mezoterapii/]для мезотерапии мы используем вот этот аппарат германского производства[/url]. Анализ крови.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails