2015. március 14.

2015. márciusi KBK találkozó Szombathelyen

Sziasztok!

Szívből örültem, hogy a márciusi KBK talin is részt tudtam venni :) A fiúkra az édesapjuk vigyázott, amíg én kicsit kimozdultam a csajokkal. Jó volt ez a pár óra, köszönöm minden résztvevőnek :)
Íme, a népes kis csapat:
2015. márciusi KBK találkozó Szombathelyen
Ezúttal is volt hímzés, horgolás, gyöngyözés, varrás. Képgaléria itt.

Puszi,

4 megjegyzés:

 1. A fiúknak is jót tesz egy kis apás program, neked pedig egy kis kimozdulás! :) Köszönet a hangulatos fotókért! Kedves, töltekező délutánotok lehetett. :)
  Brigi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Brigi!
   Így is van, mindenkinek kell egy kis szusszanás. Bár a csajok bírták volna, ha itt vannak a kicsik, azért a kézimunka összejövetel maradjon csak kézimunka összejövetel.
   Sokszor puszillak, Jucus

   Törlés
 2. Szia!Már lassan egy éve olvasom a blogodat!Csak gratulálni tudok nektek! Csodaszép dolgokat hímztek! Jó nézni a találkozókról készült képeket!Itt Bonyhádon ( Tolna megye) sajnos egy hímzős barátnőm volt,de most költözött fel Pestre,így egy kicsit irigykedem!De legalább ha titeket olvaslak és nézlek,már az ad egy kis feltöltődét és ihletet a munkához!Úgyhogy csak így tovább!Köszi hogy vagytok!Üdv: Bea

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Beáta!
   Nagyon köszönöm a kedves szavakat, tolmácsolni fogom a következő találkozón a csapatnak is. Nagyon örülünk, hogy inspirálóak vagyunk :) További jó olvasgatást a blogon :D
   Üdv.: Jucus

   Törlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails