2011. április 8.

Húsvéti sampler

Néhány hete privát levelet kaptam egy nagyon kedves rokonlélektől, Kathától. Frissen szerzett fonalait dicsérgettem, mire ő elkérte a postacímem, nem árulta el, milyen célból. Teltek múltak a napok, majd a meglepetés erejével hatott, mikor váratlanul egy küldeményt kaptam, benne mindenféle fonalacskával, amit hardangerezéshez és keresztszemezéshez is használhatok:)
Elhatároztam, hogy ezt a kedves és önzetlen magatartást mindenképpen viszonozni fogom. Így született meg egy francia magazin hasábjain megjelent minta alapján ez a nyuszis hímzés. Már közel a Húsvét :)

A keretezést még gyakorolnom kell :)

Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Puszi,

9 megjegyzés:

 1. Ha olyan kedves vagy mindenkihez, mint hozzám, ne csodálkozz, ha néha karácsonyon kívül is meglátogat a Jézuska, és ajándékot hoz neked:) A tiéd is kedves kis ajándék... És mi a gond a keretezéssel???

  VálaszTörlés
 2. Szerintem sincs gond a keretezéssel, és a minta is nagyon aranyos! Szuper jó ajándék.

  VálaszTörlés
 3. Most találtam rá a Kinkade képedre,Csúcs szuper!Nagyon tetszik.A Dimensions kép szintén.Amúgy olyan jó olvasni a találkozókat és a lelkes rajongást egymás munkái iránt.Én is imádom nyomon követni ki mit csinál.

  VálaszTörlés
 4. De jópofa! Nekem nagyon tetszik a keretezése is!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönöm a kedves hozzászólásotokat :)))
  ***
  Ildi, Magdi, Dóra,
  A kerettel sincs baj, valóban, de szerintem még nem kísérleteztem ki a legjobb "antikolós" módszert :)
  ***
  Bea,
  Köszi szépen! Hát ja, 6,5 hónap alatt lesz készen a Sweetheart Cottage. Ajándék lesz a Nővéreméknek, de együtt a Dimensions Twilight Bridge munkámmal :)) Jól fognak együtt mutatni a nappalijuk falán.
  ***
  Karcsi,
  Köszi :)))

  VálaszTörlés
 6. Ahhha, te tudod, mit szeretnél kihozni belőle. Én mindig a modern keretek híve vagyok, úgyhogy nekem ezzel nem kell majd bíbelődnöm szerintem sosem:) Bevallom, én ezt a mintát is egy modern, egy színű keretbe raknám - viszont itt szólok a kis dobozkáidhoz. Nagyon tetszenek, és szerintem anyák napjára elkövetek én is majd valami hasonlót :) Az ihletet és az első lökést megadtad:)

  VálaszTörlés
 7. Szia Drága! :)
  Itt is szeretném megköszönni ezt a szépséget :)
  Ölellek!
  Kata

  VálaszTörlés
 8. Telitalálat, és a rusztikus aida is nagyon jó választás!
  Nagylelkű ajándék, igazán :)

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails