2009. december 27.

Kinkade forever

Hát újra itt vagyok:-) A karácsony villámgyorsan eltelt, de mivel nagyon messze lakik a család, útközben hímzéssel töltöttem az időmet:-)))Belefogtam a Beatrix Potter Samplerbe is, szóval most párhuzamosan fogom készíteni a kettőt. Egy képet csatolok róla is, de ezentúl a hivatalos oldalra fogom feltölteni a fázisfotókat.Dusk Blue 28ct Zweigart Juliana szövetet és 2526-os multi color Anchor osztott hímzőt használok a munkához. Remélem, szépen fogok ezzel is haladni:-)

12 megjegyzés:

 1. Tyűűű, Jucus! Jó picurka xszemeket varrsz! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Na igen:-) Így szerintem jobban mutat, meg igazság szerint az eredeti méret ennek a duplája lenne (kb. 50x55cm), és nincs annyi hely a lakásban, ahová ki tudnám tenni:-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép már most is:-))) Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lesz mindkettő!!!
  Már eldöntöttem, a következő munkám nekem is egy Kinkade kép lesz. Kár, hogy a Maia készlethez Ancort adnak, nem DMC-t,így a minta elég lesz nekem.
  Tényleg minik az x-eid:-))))

  VálaszTörlés
 5. Olyan minik, hogy a szemem majd kifolyik... De nagyon szépen alakul:-)) Maia ügyben tudok segíteni, mert végeztem kutatómunkát(ha van konkrét kívánság, légyszi e-mailben írd meg és megnézem a "kollekcióban")

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű a Kinkade kép és szépen hímezel.

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a dícséretet, igyekszem nagyon:-)

  VálaszTörlés
 8. Köszi, Jucus, akkor elkérném az email címed...:-)

  VálaszTörlés
 9. Kriszti, alul a kukacra kattanj rá:-)

  VálaszTörlés
 10. Kriszti, itt most vannak akciós Kinkade készletek! Ami Neked jó hír: ezek még a Candamar gondozásában jelentek meg, tehát komplett Anchor és DMC kóddal rendelkeznek!!!

  http://www.theleisureboutique.com/shop/needle-arts/products/counted-cross-stitch/

  Maia témában: juditvasman@gmail.com

  Mert nem csak Kinkade mintám van ám:-)

  VálaszTörlés
 11. Köszi Jucus!! Írni fogok:-) Ma épp egy helyen, egy közösségi oldalon tettek fel a kérésemre Kinkade mintákat. Holnap, megnézem majd, milyen minőségű a nyomtatásban...;-)
  Köszi a linket:-)

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails