2014. október 25.

Bothy Threads - Huggles Bedtime (babaköszöntő 1/2)

Sziasztok!

Bár a picik még a pocak lakói, elkezdtem hímezni a babaköszöntőiket. Így utólag már csak a pontos adatokat kell megadni, és mehet a kép a keretezőhöz :)
A Bothy Threads - Huggles Bedtime c. készletét készítem el kékbe illetve zöldben egymás mellé, és középre kerülnek majd a paraméterek (dátum, súly, cm, név)
Íme, a kék verzió:
Bothy Threads - Huggles Bedtime (babaköszöntő 1/2)

Bothy Threads - Huggles Bedtime (babaköszöntő 1/2)

Bothy Threads - Huggles Bedtime (babaköszöntő 2/2)-folyamatban

Puszi,

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a minta is! :-) Gyönyörű babaköszöntő lesz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek lesznek! Megemelem a kalapom, hogy terhesség mellett ennyit tudsz böködni (én végig hánytam és kórházaztam mind kettőt), nálam inkább bomlottak, mint hímződtek az alkotások ezidőtájt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:) Tudod, az ikerterhesség miatt iparkodtam mindent előkészíteni hamar, mert szinte biztosra vettem, hogy nem lesz problémamentes a terhesség. De szerencsére nem ez történt:) Így már hetek óta minden készen áll a kis legények fogadására, és hímezhetek nyugiban. Ami most igazi gyógykúra nekem, mert menni-járni alig tudok már a hatalmas pocaktól... Szóval: felpolcolt lábakkal, relax székben hanyatt dőlve kezdtem ma a 34. hetet :D

      Törlés
  3. Nagyon édes ez a macis minta is,kedvesen visszafogott színekkel.Nagyon szép időszak ez egy nő életében , én is boldogan készítettem sok mindent a születendő kisbabámnak.
    Várom szeretettel a zöld variációt is!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails