2009. december 20.

Sweetheart Cottage ismét

A mellékelt képek szerint ismét haladtam a nagy művel:-)))Igaz, hogy rengeteg tervem volt már eddig is, de most még kettőt bevállaltam.
Beneveztem két SAL projektbe!!! Az egyik egy csodálatos Beatrix Potter Sampler, a másik pedig egy Mary Wigham Sampler. Mindkettő nagy munka lesz: 290x300 ill. 271x301 öltésnyi kiterjedésűek. Hamarosan összeválogatom hozzájuk az alapanyagokat,(persze kicsit eltérve az eredetileg javasolt szövettől és fonalacskától), aztán majd mutogatom a képeket:-) Addig is folytatom a Kinkade képet.

3 megjegyzés:

  1. Jucus, jól haladsz!:-))
    Van fényképed az egészről,mármint, hogy majd milyen lesz? Tedd fel, olyan kíváncsi vagyok...Szombathelyen a hímzős boltban láttam Kincade képeket, azok is csodásak!:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:-) Igyekszem, de sajnos karácsonyra nem készülök el vele. Ha az elkészült munkáimra kattintasz, a Picasaweb egyik albumában találod magad. Az összes album között találsz egy olyan nyilvános mappát is, ahová a fázisfotókat feltöltöm. Oda tettem egy képet a borítóról, ahol a kész kép látható.
    Ugyanitt megtalálod az indiános kép fázisfotóit is!
    A kedvenc boltom, ahol a Kinkade kép ki volt rakva, és hivatalos Maia értékesítési pont, bár én Angliából rendeltem a készletet.

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem a leendő képet, valami fantasztikus!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails