2010. október 2.

Karácsonyi SAL - belevágtam én is

Sokáig hezitáltam, belevágjak-e egy újabb hímzésbe, de annyira gyönyörű a minta, hogy egyszerűen nem hagyhattam ki. És ha nem készülne el idén, akkor majd a 2011-es karácsonyra:-)))

A mintát 25ct Teal Green árnyalatú Zweigart Lugana szövetre kezdtem el hímezni egy nagyon szép kézzel festett, karamell árnyalatú színátmenetes fonállal a Caron Wildflowers kollekcióból. 1 szállal, 1x1lyuk=1öltéssel. Vaku nélkül készítettem képet, ami így egy kicsit elmosódott, de visszaadja az eredeti színeket.



További részletek a többi résztevevőről ill. a csatlakozási lehetőségről itt.

12 megjegyzés:

  1. Hajrá,hajrá!Egészen egyedi színek,mi lesz ha nagy lesz?

    VálaszTörlés
  2. Gyonyoruek a szinek.:)Biztosan szep lesz a kep.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a színek! Nézegettem én is, mert tényleg csodaszép minta, de nem tudom, idén karácsonyra be tudnám-e fejezni. No, még alszok rá egyet :-)

    VálaszTörlés
  4. Lányok, köszi:-) Még nem tudom a pontos funkcióját, kép lesz vagy banner. (esetleg valami szép asztalközép:-) Én se biztos, hogy be tudom fejezni idén karácsonyra, mert akkor meg más marad el...de igyekszem maximálisan kihasználni magam, elhihetitek!

    VálaszTörlés
  5. Ez egyszerűen gyönyörű lesz!!!! Hol lehet ilyen gyönyörű kézzel festett fonalhoz jutni? Fel kell töltenem a készleteimet mind vászonból, mind különlegesebb fonalból...

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűséges lesz, isteni szép ez a szín!

    VálaszTörlés
  7. Hu, nagyon tetszik! De jó lenne megcsinálni! De már így is annyi mindenben benne vagyok... inkább befejeznem kéne dolgokat! De ez nagyon szép minta!

    VálaszTörlés
  8. Csodás lesz! Annyira sajnálom, hogy nem hoztam magammal plussz fonalat és anyagot... :S Most belevágnék!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszönöm! Sokáig keresgéltem, milyen szövetre is lenne jó elkészíteni a gömböket, és nagyon megörültem, mikor rátaláltam a szekrényben erre a szép zöldre. Ez olyan "karácsonyis":-)

    VálaszTörlés
  10. És ilyen szép fonalat hol lehet szerezni, én arra is kívácsi lennék:o)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépek ezek a szinek. Szerintrm nagyon szép lesz

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz:-)
Thanks for your comment:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails